Laadpaal

Op 1 februari 2024 plaatste de gemeente Voorschoten voor de deur van ons gebouw een laadpaal (zie foto).
De laadpaal lijkt slechts geschikt voor één auto, maar heeft een vermogen van 22 kW en kan twee EV’s gelijktijdig opladen. Hij heeft twee aansluitingen.
De tarieven zijn € 0,26 (excl. btw) of € 0,48 (excl. btw). Het tarief van de betreffende laadpaal kunt u vinden door het scannen van de QR code op de laadpaal en op apps/website.

Voor meer informatie zie: Equans Gemeente Voorschoten

Onze laadpaal heeft het nummer SGZH2-07317. Het is dus een type SGZH2 laadpaal (22kW) met het nummer 07317.
Met ingang van 15 september 2023 laadt u met de laadpas van EQUANS of ANWB voor € 0,3256 (excl. btw) op de SGZH2-laadpalen. Je moet wel eerst een laadpas aanvragen.
Gebruik de Last Mile Solutions Laadpaal app om het tarief van de laadpaal te zien (te downloaden in de Apple app store LMS app of Google play store google app). Wanneer u gebruik maakt van een EQUANS laadpas betaalt u geen extra servicekosten en altijd het laagste laadtarief. Een andere provider/laadpas brengt mogelijk wel extra kosten of een hoger laadtarief in rekening.

De simpelste laadpas is die van de ANWB. Die is overal te gebruiken, maar mogelijk niet met het goedkoopste tarief.
Zie: Laadpas ANWB aanvragen

Storingen?
Bij storing belt u het storingsnummer: 088 3692914 met vermelding van het nummer van de laadpaal. De storingsdienst is 24/7 bereikbaar. Het storingsnummer staat ook op de laadpaal. In veel gevallen kan de storing direct, op afstand, verholpen worden.