Nieuws

Glasvezel en nieuw geplaatste laadpaal voor ons gebouw

Begin 2024 werden nieuwe laadpalen geplaatst door de gemeente. Het is niet duidelijk wie de initiatiefnemer is geweest. In diezelfde tijd is de straat enkele malen opengelegd voor glasvezelkabels. Medio maart was de verbinding met ons gebouw nog niet gemaakt. Zie piefje in rode cirkel.


18 februari 2022

Storm Eunice veroorzaakte grote schade in Nederland. Bij het eerste gebouw werd het dak beschadigd. Enkele stukken zink werden van het dak gescheurd. Gelukkig was de schade verzekerd door onze opstalverzekering. Enkele maanden later was alles gerepareerd. De fels had het, door de klangen eronder, overal gehouden, het zink was bij de naden gescheurd. Vermoedelijk had een fels losgelaten en was het zink gaan klapperen en tenslotte op de buignaad gescheurd. Om dat loslaten te voorkomen hebben wij bij J3 klemmen gezet op de kwetsbare plaatsen.2021

Aanzicht vanuit de vijver van de oneven gebouwen. De pijl wijst naar de hoek waar bij J5 in 2021 lekkage naar het balkon eronder was opgetreden (niet in het appartement). Het is vanuit het terras van het penthouse verholpen.


1 juli 2019

Vandaag was de laatste keer dat onze rolcontainer naar buiten werd gerold. Leo mocht het ook nu helemaal zelf uitvoeren. Hij stond er met gepaste trots voor het laatst naast.
Wij zijn met de andere Fresia appartement-gebouwen overgegaan op ondergrondse containers. De zware rolcontainer is verleden tijd en er is nu meer ruimte binnen voor onze fietsen. Zie ook foto verder onderaan.


Zo zien onze ondergrondse containers er uit. Ze zijn uitsluitend met een tag (elektronische sleutel) toegankelijk.